Een dagje Parijs per luxe touringcar

Een dagje Parijs, hoe klinkt dat? Het is de stad van de liefde, een zeer populaire bestemming voor een citytrip. Bij Travelberry kan je jouw citytrip in één dag doen; onze dagtocht Parijs per luxe touringcar! Ideaal wanneer je geïnteresseerd bent in de highlights van deze mooie stad. Een dagtocht door Parijs klinkt weinig, maar we beloven dat je veel zult zien. Galerie Lafayette, de Notre Dame én natuurlijk de Eiffeltoren. Je kunt zelf kiezen waar je jouw tijd spendeert.

Deze aanbieding is inclusief
Stadstour door Parijs
Retourvervoer per luxe touringcar
Stap midden in het centrum van Parijs uit
Minimaal 10 uur vrije tijd
Chauffeurs met jarenlange ervaring

Programma dagtocht Parijs

Wanneer je een dagje Parijs boekt, zal je de avond van tevoren vanaf een opstapplaats opgehaald worden met onze touringcar. Hier breng je de nacht in door. Rond 08.30 uur arriveren wij in Parijs, Bataux Mouches. Vervolgens heb je maar liefst 12 uur lang om de stad te verkennen! Rond 21.30 uur zullen we vanaf Bataux Mouches weer vertrekken richting Nederland. Je wordt de volgende ochtend weer afgezet bij de opstapplaats. Je bepaalt dus zelf hoe jouw dagje Parijs er uit ziet, waardoor je alles uit jouw dagtocht Parijs kunt halen!

 

Een dagtocht door Parijs

Bonjour madame, monsieur… Welkom in Parijs, de stad van de liefde, kakelverse croissants en artistieke straatjes.  De hoofdstad van Frankrijk is vooral bekend door de prachtige gebouwen, interessante musea en fantastische shop mogelijkheden. Ook op culinair gebied heeft Parijs veel te bieden. Bij de cafés aan de Seine en elders in de stad kan je altijd terecht voor een lekkere crème brûlée, een pain au chocolat, een vers belegde baguette of natuurlijk een plat du fromage tijdens jouw dagtocht door Parijs. In het gezellige Montmartre kan je heerlijk rondslenteren en deze mooie herinnering laten vastleggen op een tekening, karikatuur of een echt schilderij. Gaat u liever voor een mooi uitzicht? Beklim dan eens de Eiffeltoren tijdens je dagje Parijs. Kortom, in Parijs is genoeg te doen om een dag mee te vullen!

 

Dagtocht Parijs met extra reiscomfort

Bij ons profiteert je van reiscomfort, zodat je uitgerust aan jouw dagje Parijs kunt beginnen. Onze touringcars zijn uitgerust met uitschuif- en verstelbare stoelen, tv schermen, individueel regelbare airco én een toilet. De chauffeurs hebben jarenlange ervaring en onze touringcars zijn voorzien van alle keurmerken. Wij bieden dus extra reiscomfort voor en na je dagtocht door Parijs!

Aanvullende informatie
Inclusief Stadstour door Parijs
Retourvervoer per luxe touringcar
Stap midden in het centrum van Parijs uit
Minimaal 10 uur vrije tijd
Chauffeurs met jarenlange ervaring
Exclusief Reserveringskosten € 15,00 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Reis en/of annuleringsverzekering
Aanvullend Reserveringskosten
De reserveringskosten bedragen € 15,00 voor het afhandelen van je boeking.

Persoonsgegevens
Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigings- en/of annuleringskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging.

Opstapplaatsen
Tijden en opstapplaatsen zijn onder voorbehoud en kunnen tot kort voor vertrek door TravelBerry worden gewijzigd. Er zijn verschillende opstapplaatsen in Nederland en België. In het boekingsproces kies je een opstapplaats. Deze reis is ook afhankelijk van voldoende deelname.

Tijden & Tickets
De e-tickets met daarop de definitieve vertrektijden ontvang je 5 tot uiterlijk 4 dagen voor vertrek per e-mail.

Opstapplaatsen

Plaats Adres Tijd
Almere Busstation het Oor 00:30
Amersfoort Amersfoort Centraal Station (Tourbushalte) 22:00
Amsterdam Station Holendrecht (s112 Amsterdam Zuid-Oost, Noord-Holland) 23:00
Antwerpen (BE) Kolonel Silvertopstraat Station 05:00
Breda Internationale bushalte (Hoge Mosten) Prinsenbeek 01:00
Delft Nijverheidsplein Parkeerplaats achter station Delft 02:15
Den Bosch Zandzuigerstraat (parkeerplaats bij NS Station Oost) 02:35
Den Haag Zandzuigerstraat (parkeerplaats bij NS Station Oost) 01:55
Dordrecht Weeskinderendijk, hoek Dokweg, Tankstation 02:50
Eindhoven Parkeerplaats Zwembad de Tongelreep 00:15
Gent P+R Gentbrugge Land van Rodelaan bij afrit E17 05:40
Gouda P+R Burgemeester Jamessingel (bij taxistandplaats) 01:40
Leiden Transferium A44 01:00
Lelystad Centraal Station bij GWK 23:59
Rotterdam Metrostation De Capelse Brug 02:30
Tilburg Bushalte Stappengoorweg 02:30
Utrecht Transferium Griffioenlaan 1 3526 Utrecht 01:10